Een makkelijk recept om te maken en lekker om te eten, pasta met mosselen. Ideaal om je partner eens te verwennen op een gezellig etentje.
ingrediënten voor 2 personen:
Spoel de mosselen, schil de sjalot en hak deze fijn. Fruit deze in hete olijfolie, doe er de mosselen bij en meng dit goed. Giet er een glas witte wijn over en laat deze 5 minuten koken. Schud enkele keren met pan.
Kook de pasta, laat deze vervolgens uitlekken. Ontdoe de mosselen van hun schelp en voeg deze toe aan de pasta. Als laatste de peterselie fijn hakken en vermengen met de mossel bouillon. Giet de bouillon bij de pasta, meng dit alles goed en dien dit eenvoudig gerecht warm op.
Pasta met mosselen is een eenvoudig recept, makkelijk te maken en vooral lekker om te eten ;-).
Paste met mosselen |
ingrediënten voor 2 personen:
- mosselen, 25 tot 30 afhankelijk van de dikte
- 1 sjalot
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 glas witte wijn
- 5 takjes peterselie
- 200 gr pasta (tagliatelle, spaghetti)
Spoel de mosselen, schil de sjalot en hak deze fijn. Fruit deze in hete olijfolie, doe er de mosselen bij en meng dit goed. Giet er een glas witte wijn over en laat deze 5 minuten koken. Schud enkele keren met pan.
Kook de pasta, laat deze vervolgens uitlekken. Ontdoe de mosselen van hun schelp en voeg deze toe aan de pasta. Als laatste de peterselie fijn hakken en vermengen met de mossel bouillon. Giet de bouillon bij de pasta, meng dit alles goed en dien dit eenvoudig gerecht warm op.
Pasta met mosselen is een eenvoudig recept, makkelijk te maken en vooral lekker om te eten ;-).
pasta met mosselen
Reviewed by Ieniemienie
on
05:04
Rating:
Geen opmerkingen: