Zalm met pesto en ham in de oven, een eenvoudige lekkernij om je vingers van af te likken. Bereidings tijd 8 - 10 minuten.
Ingrediƫnten (4 personen):
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zout de filets, besmeer de bovenkant in met pest. Rasp wat citroenschil en doe deze boven op de filets. Vervolgens verpak je de filets in de plakken rauwe ham.
Vet een ovenschaal in met de olie, leg de filets hier in. Plaats deze in het midden van de oven en laat de zalm filets 8 tot 10 minuten bakken, afhankelijk van de dikte.
Deze zalm met pesto en ham opdienen met verse pasta. Als wijntip kan ik je een frisse Soave aanraden.
Ingrediƫnten (4 personen):
- 4 stukken zalmfilet (zonder vel)
- 1 citroen
- 4 dikke eetlepels pesto
- olijfolie
- 8 plakken parmaham of serrano
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zout de filets, besmeer de bovenkant in met pest. Rasp wat citroenschil en doe deze boven op de filets. Vervolgens verpak je de filets in de plakken rauwe ham.
Vet een ovenschaal in met de olie, leg de filets hier in. Plaats deze in het midden van de oven en laat de zalm filets 8 tot 10 minuten bakken, afhankelijk van de dikte.
Deze zalm met pesto en ham opdienen met verse pasta. Als wijntip kan ik je een frisse Soave aanraden.
zalm gerechten: zalm met pesto en ham in de oven
Reviewed by Ieniemienie
on
00:09
Rating:
inderdaad een eenvoudig recept en het was lekker. Ik heb de citroen vervangen door limoen, kan je ook proberen. dit is een aanrader!
BeantwoordenVerwijderen